Succesvolle Direct Mailing versturen

Succesvolle direct mailing versturen + adressenbestand huren

Ontvang de prijs voor het inzetten van een consumenten adressenbestand voor je direct mail campagne. Of bekijk hoe wij een volledige campagne voor je kunnen opzetten. Zorgeloos en succesvol.

Wie wil je bereiken

Welke doelgroep wil je bereiken met direct mailing? Vertel ons de kenmerken van jouw (toekomstige) klanten. We kunnen je hiermee helpen door je huidige klantenbestand of marketingrespons te analyseren.

Ontvang een telling van de doelgroep

Op basis van de gevraagde kenmerken of profilering doen wij een telling van de consumenten in onze database. Je ontvangt van ons een overzicht van de omvang van jouw doelgroep.

Ontvang adressenbestand particulieren, AVG-proof

Na akkoord leveren we de adressen via een beveiligde verbinding uit voor jouw DM-campagne. Altijd up-to-date met Postfilter en het Nationaal Overledenenregister en 100% AVG proof.

Onderstaande opdrachtgevers gingen jou voor:

Wij zijn specialist in het leveren van particuliere adressenbestanden. We beschikken over één van de grootste, meest complete en meest actuele adressenbestanden met consumentendata: Consumenten Index Nederland.

Wie je ook wil bereiken: wij kunnen helpen.

Als je in kaart hebt welke doelgroep je wil bereiken, kunnen wij bijpassende data leveren. Op basis van de kenmerken van je doelgroep, doen wij een telling om de omvang van de doelgroep te bepalen. Als je je doelgroep niet in kaart hebt, kunnen wij deze voor je in kaart brengen. 

0 miljoen
Huishoudens
0
Verschillende profielen
0 %
Bereik in NL

Gehele Direct Mailing uitbesteden?

Wij verzorgen jouw gehele direct mail campagne van A tot Z.

In 7 stappen bouwen we samen een succesvolle direct mail campagne. 

FAQ

De kosten van het inzetten van consumentenadressen hangen af van een aantal factoren, waaronder het aantal adressen dat wordt ingezet en welke kenmerken worden geselecteerd.

Wij begrijpen dat er soms wordt gewerkt onder tijdsdruk. U ontvangt standaard binnen 4 (kantoor-) uren onze prijsindicatie.

Dit kan snel. Afhankelijk van wat er allemaal moet worden gedaan, kan dit soms al binnen een paar dagen. Hoewel snelheid soms leidend is, laten wij liever kwaliteit leidend zijn.

De minimale afname van adressen voor de inzet voor uw eigen DM-campagne is 2.500. De minimale omvang van een geheel verzorgde direct mail campagne is 5.000.

Spark beschikt over meer dan 20 jaar ervaring en werkt conform alle geldende wet- en regelgeving. Spark is 100% AVG-proof en voldoet aan alle eisen en richtlijnen. Spark is lid van brancheorganisatie DDMA.

DM Compleet

Van communicatiedoelstelling tot brief op de mat...
Spark verzorgt de gehele DM
 • Experts in Communicatie
 • Creatief ontwerp o.b.v. Neuro-wetenschappen
 • A/B-testing
 • Test en uitrol direct mail campagne
 • Rapportage en advies
 • Alle items van Data Only
Full service

Data Only

Adressenbestand om eenmalig een
gepersonaliseerde DM naartoe te sturen
 • Profielanalyse
 • Doelgroepselectie
 • 100+ selectiecriteria
 • Toegang tot 6,5 miljoen huishoudens
 • Volledig AVG-proof

Ik wil graag meer informatie over direct mailings

Succesvolle Direct Mailing versturen
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag nu een offerte aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.